Rebeliunea lui Evgheni Prigojin, considerată o acţiune fără sens de către oficialii ucraineni

Rebeliunea lui Evgheni Prigojin "nu au niciun sens", spune un consilier al ministrului ucrainean al Apărării, Iuriy Sak.

984 afișări
Imaginea articolului Rebeliunea lui Evgheni Prigojin, considerată o acţiune fără sens de către oficialii ucraineni

Rebeliunea lui Evgheni Prigojin, considerată o acţiune fără sens de către oficialii ucraineni

Un consilier al ministrului ucrainean al Apărării, Iuriy Sak, a declarat pentru Sky că evenimentele din Rusia "nu au niciun sens". El a subliniat că este foarte ciudat faptul că rebelii Wagner au reuşit să se apropie atât de mult de Moscova fără ca să se întâmple "nimic".

Sak a menţionat că există mai multe întrebări decât răspunsuri cu privire la ceea ce s-a întâmplat în Rusia.

El a afirmat că, din perspectiva Ucrainei, fiecare participant la această acţiune este considerat un terorist şi un criminal de război. A caracterizat rebeliunea armată drept conflict intern între diferite facţiuni ale unui regim terorist.

Grupul de mercenari Wagner a fost oprit înainte să ajungă la Moscova de către Evgheni Prigojin, liderul acestei formaţiuni paramilitare, care planificase un conflict cu conducerea militară a Rusiei. Ulterior, Kremlinul a renunţat la acuzaţiile de trădare, iar Prigojin intenţionează să se mute în Belarus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici