Record negativ: O nouă ţară depăşeşte Italia la numărul de decese provocate de coronavirus

  • Brazilia a înregistrat un număr record de 1.473 de decese cauzate de coronavirus în 24 de ore
  • Ţara a depăşit astfel Italia în privinţa numărului de morţi
  • Brazilia este pe locul 3 în topul celor mai afectate state, după SUA şi Marea Britanie
6231 afișări
Imaginea articolului Record negativ: O nouă ţară depăşeşte Italia la numărul de decese provocate de coronavirus

Sursa FOTO: Profimedia

Brazilia a înregistrat un număr record de 1.473 de decese cauzate de coronavirus în  24 de ore, potrivit informaţiilor transmise de Ministerul Sănătăţii. Astfel, bilanţul la nivel naţional a urcat la 34.021 de morţi.

Noile cifre propulsează Brazilia peste Italia, în clasamentul celor mai afectate state din perspectiva deceselor cauzate de coronavirus. Până acum, Italia a raportat 33.689 de decese, conform datelor Universităţii Johns Hopkins.

Brazilia este pe locul 3 în topul statelor îndoliate de coronavirus, după SUA şi Marea Britanie.

Joi, Ministerul Sănătăţii din Brazilia a informat că s-au înregistrat 30.925 de noi cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore, iar totalul se ridică la 614.941 de îmbolnăviri. 

Situaia din America Latină provoacă în ultima perioadă mari îngrijorări, având tot mai multe nnoi cazuri de coronavirus şi rate dramatice de deces. CITEŞTE AICI: Nou epicentru al pandemiei de coronavirus, în formare. Experţi: Numărul deceselor se dublează la 2 săptămâni, faţă de 5 luni în Italia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici