Regele Spaniei a decorat oficiali şi salvatori francezi care au intervenit după catastrofa Germanwings - VIDEO

Regele Spaniei Felipe al VI-lea a decorat marţi, la Paris, reprezentanţi ai autorităţilor franceze şi salvatori care au intervenit după ce zborul 4U9525 Germanwings s-a prăbuşit la sfârşitul lui martie în Alpii francezi, un accident soldat cu 150 de morţi, relatează Reuters în pagina electronică.

103 afișări
Imaginea articolului Regele Spaniei a decorat oficiali şi salvatori francezi care au intervenit după catastrofa Germanwings - VIDEO

Felipe a decorat oficiali şi salvatori francezi care au intervenit după catastrofa Germanwings - VIDEO (Captură video)

Suveranul şi regina Letizia au sosit în Franţa la două luni după anularea unei vizite de stat din cauza prăbuşirii avionului Airbus A320 care asigura o legătură între Barcelona şi Düsseldorf, în care au murit aproximativ 50 de spanioli.

În cadrul unei ceremonii la L'Hôtel de Marigny, peste drum de Palatul Elysée, Bernard Cazeneuve a fost decorat cu Marea Cruce a Ordinului Meritului Civil din regatul spaniol.

Generalul Denis Favier, directorul general al Jandarmeriei naţionale franceze, Patricia Willaert, prefect în Alpes-de-Haute-Provence şi primarii comunelor adiacente au fost, de asemenea, decoraţi.

Felipe tocmai îşi începea vizita de stat la Paris, pe 24 martie, când copilotul german a zdrobit avionul Germanwings de un vârf din Alpi.

Regele şi-a amânat vizita de stat, prima pe care suveranul o efectua după ce i-a succedat pe tron tatălui său Juan Carlos, care a abdicat în iunie 2014.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici