Reuniunea internaţională pe tema crizei ucrainene va avea loc la Geneva, pe 17 aprilie

Reuniunea reprezentanţilor Statelor Unite, Rusiei, Uniunii Europene şi Ucrainei pe tema crizei ucrainene va avea loc pe 17 aprilie, la Geneva, anunţă Departamentul de Stat american, citat de AFP.

245 afișări
Imaginea articolului Reuniunea internaţională pe tema crizei ucrainene va avea loc la Geneva, pe 17 aprilie

Reuniunea internaţională pe tema crizei ucrainene va avea loc la Geneva, pe 17 aprilie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Secretarul de Stat John Kerry se va deplasa la Geneva pentru a continua eforturile în vederea detensionării situaţiei din Ucraina şi pentru găsirea unei soluţii diplomatice", a comunicat Departamentul de Stat american.

Catherine Ashton, Înaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, a confirmat participarea la reuniune, la fel ca ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, şi şeful diplomaţiei ucrainene, Andrei Deşciţa.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici