Român, condamnat la închisoare pe viaţă pentru trafic de droguri în Cambodgia

Un român şi un nigerian au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă pentru trafic de droguri în Cambodgia, cei doi fiind prinşi în timp ce încercau să transporte aproape 5 kilograme de cocaină în Thailanda, informează agenţia de ştiri Xinhua.

1036 afișări
Imaginea articolului Român, condamnat la închisoare pe viaţă pentru trafic de droguri în Cambodgia

Român, condamnat la închisoare pe viaţă pentru trafic de droguri în Cambodgia

Românul, în vârstă de 40 de ani, a fost reţinut, pe data de 14 august 2016, în momentul în care a sosit pe aeroportul din Phnom Penh, cu drogurile ascunse în bagaje.

Nigerianul, care aştepta să primească drogurile pentru a le transporta în Thailanda, a fost reţinut ulterior în camera lui de hotel.

Un tribunal din Cambodgia a decis condamnarea lor la închisoare pe viaţă şi plata unei amende de 10.000 de dolari fiecare.

Românul şi-a recunoscut faptele în cursul anchetei, însă nigerianul s-a declarat nevinovat.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici