România nu antrenează militari ucraineni: În acest moment, nu există astfel de baze

În acest moment nu există astfel de baze de antrenament pe teritoriul României pentru militarii ucraineni, spune preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu. El precizează că ţara noastră nu livrează arme Ucrainei.

256 afișări
Imaginea articolului România nu antrenează militari ucraineni: În acest moment, nu există astfel de baze

România nu antrenează militari ucraineni: În acest moment, nu există astfel de baze

„Suntem parteneri al Uniunii Europene sau un parteneriat strategic cu NATO (SUA - n.r.) şi suntem membri NATO. Vedem cât de important este în acest moment să fim şi în Uniunea Europeană şi în NATO. Nu s-a pus (problema - n.r.). Am avut discuţia cu premierul... În acest moment nu există astfel de baze de antrenament pe teritoriul României”, spune Marcel Ciolacu.

Jurnaliştii au insistat şi au întrebat dacă, pe viitor, România ar putea găzdui tabere de antrenament pentru militarii ucraineni.

„În acest moment, nu există”, a nuanţat Ciolacu.

De asemenea, el afirmă că ţara noastră nu livrează arme Ucrainei.

„În momentul acesta, România nu livrează arme. Nu e luată o decizaie în acest sens în CSAT”, conchide Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
ucraina,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici