Trump VS. Biden la pariuri. Românii au mizat sume record pentru viitorul preşedinte al Statelor Unite

  • Joe Biden favorit la casele de pariuri
  • Românii au mizat sume record pentru viitorul preşedinte al Statelor Unite
  • La începutul campaniei, Trump şi Biden aveau cote egale
4697 afișări
Imaginea articolului Trump VS. Biden la pariuri. Românii au mizat sume record pentru viitorul preşedinte al Statelor Unite

Ştiai că Joe Biden este favorit la casele de pariuri? Cu câteva ore înainte de mult aşteptatul rezultat al alegerilor prezidenţiale din SUA, românii au mizat sume record pentru viitorul preşedinte, iar Alexandru Ghiurcău Marketing Specialist la Fortuna Bet ne-a explicat cum stă situaţia.

Dacă la începutul campaniei cei doi candidaţi  aveau cote aproape egale, acum, mizele românilor înclină către Joe Biden.

„Donald Trump era favorit, cu o cotă de 1,80 – 1,90, ceea ce înseamnă că pentru orice 10 pariaţi, ai fi primit 19 lei înapoi, deci un profit de 9 lei, în timp ce Joe Biden avea o cotă de 2, cumva, acelaşi randament financiar. În acest moment, cu câteva ore înainte de închiderea pariuriloe, Joe Biden are cotă de 1,66 şi Trump 2,20”, spune Alexandru Ghiurcău.

Astfel, dacă Donald Trump va ieşi câştigător, cei care au mizat pe victoria lui, îşi vor dubla investiţia.

În aceste evenimente politice se întâmplă să avem surprize de cele mai multe ori. Cotele mari pot ieşi câştigătoare. S-a întâmplat asta cu Donald Trump, în 2017, dar şi cu votul de Brexit. Iar sumele pariate nu sunt mici.

„Având în vedere că am asistat la această creştere pe pariurile sportive, nu ne-am mira să avem o miză record”, este de părere Alexandru Ghiurcău. „Am avut mize de ordinul zecilor de mii, plasate pe un singur pariu.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici