Românii care au dat mâna cu Regina. Angela Gheorghiu i-a cântat la Opera din Londra

Deşi a fost o suverană populară, nu mulţi au avut privilegiu să o cunoască pe cea care a domnit peste 70 de ani, dar printre cei puţini aleşi se numără soprana Angela Gheorghiu.

1927 afișări
Imaginea articolului Românii care au dat mâna cu Regina. Angela Gheorghiu i-a cântat la Opera din Londra

Românii care au dat mâna cu Regina: Angela Gheorgheiu i-a cântat Reginei

Soprana română Angela Gheorghiu a cântat pentru regina Elizabeth a II-a la Opera Regală din Londra, la gala umanitară creată de directorul celebrei instituţii de spectacole, scria Mediafax, în octombrie 2012.

Gala a avut ca scop strângerea de fonduri pentru Fundaţia Operei Regale din Londra, creată de Kasper Holten, director al Royal Opera House Covent Garden, şi de Kevin O'Hare, director al Companiei Regale de Balet din Marea Britanie. La eveniment a participat şi regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii.

Invitata de onoare a galei a fost soprana română Angela Gheorghiu. La eveniment a participat şi Alina Cojocaru, prim-balerină a Companiei Regale de Balet de la Covent Garden.

La puţine momente după anunţul dispariţiei Reginei, joi seară, Angela Gheorghiu a postat în Story-ul paginii sale de Facebook o imagine în care apărea dând mâna cu Elisabeta a II-a.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici