Rusia a doborât o dronă ucraineană la periferia Moscovei

Armata rusă a anunţat, vineri, doborârea unei drone ucrainene la periferia vestică a oraşului Moscova, cel mai recent dintr-o serie de atacuri pe care Administraţia Rusiei le-a numit semne ale "disperării" Kievului.

213 afișări
Imaginea articolului Rusia a doborât o dronă ucraineană la periferia Moscovei

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

"Drona a fost neutralizată prin mijloace militare electronice şi s-a prăbuşit într-o zonă forestieră situată la periferia vestică a Moscovei", a comunicat Ministerul rus al Apărării, citat de cotidianul Le Figaro.

Autorităţile ruse au anunţat că drona ucraineană viza un obiectiv din Moscova, fără a oferi detalii. Potrivit unor martori, resturile dronei au căzut în apropierea unui centru medical.

Grupuri ucrainene încearcă în mod constant să atace cu drone obiective de pe teritoriul Rusiei, în special din Moscova. De obicei, dronele sunt doborâte, iar în alte cazuri provoacă daune materiale minore. Nu au fost raportate victime.

Administraţia Vladimir Putin a catalogat recent drept semne ale "disperării" tentativele Ucrainei de a comite acte de tip "terorist" asupra Moscovei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici