Şapte persoane au murit în Polonia, într-un accident în care a fost implicat un autocar ucrainean

Şapte persoane au murit şi alte cinci au fost rănite, în urma unui accident produs la Krapkowice, în sudul Poloniei, în care a fost implicat un autocar cu numere de înmatriculare ucrainene, a anunţat joi poliţia locală.

79 afișări
Imaginea articolului Şapte persoane au murit în Polonia, într-un accident în care a fost implicat un autocar ucrainean

Şapte persoane au murit în Polonia, într-un accident în care a fost implicat un autocar ucrainean (Imagine: Shutterstock)

Potrivit biroului de presă al poliţiei, autocarul cu numere de înmatriculare ucrainene a intrat într-o camionetă care asigura întreţinerea autostrăzii, iar în urma impactului una dintre cele două maşini a luat foc.

Poliţia nu a precizat naţionalitatea victimelor. Potrivit presei locale, victimele ar fi muncitori ucraineni în construcţii care lucrau în Cehia şi se întorceau în Ucraina.

Trei dintre persoanele rănite se află în stare gravă, potrivit presei locale. Autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici