Şase persoane, inclusiv cinci copii, au fost împuşcate mortal într-o locuinţă din Statele Unite

  • Şase morţi, inclusiv cinci copii, într-un incident armat produs într-o locuinţă din Statele Unite
  • Crimele au avut loc în localitatea Muskogee, în statul Oklahoma
  • Un suspect înarmat a fost reţinut
1344 afișări
Imaginea articolului Şase persoane, inclusiv cinci copii, au fost împuşcate mortal într-o locuinţă din Statele Unite

Şase persoane, inclusiv cinci copii, au fost împuşcate mortal într-o locuinţă din Statele Unite

Şase persoane, inclusiv cinci copii, au fost împuşcate mortal într-un incident armat produs într-o locuinţă din statul american Oklahoma, anunţă autorităţile, citate de cotidianul USA Today.

Incidentul armat a avut loc într-o casă din localitatea Muskogee, în statul Oklahoma.

Agenţii de poliţie au fost solicitaţi să intervină şi au găsit în locuinţă cinci persoane decedate, patru copii şi un bărbat. Un alt copil care era în stare critică a decedat la spitalul din orăşelul Tulsa. O femeie este în stare gravă în urma atacului.

Un individ înarmat, considerat autorul atacului, a reuşit iniţial să fugă de poliţişti, dar a fost reţinut ulterior.

Anchetatorii încearcă să afle motivul crimelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici