Şase români, arestaţi la Roma pentru agresiuni şi viol în grup

Şase români, dintre care un minor, au fost arestaţi la Roma după violarea unei femei poloneze şi agresarea a cinci persoane fără adăpost, informează site-ul TGcom.

124 afișări
Imaginea articolului Şase români, arestaţi la Roma pentru agresiuni şi viol în grup

Şase români, arestaţi la Roma pentru agresiuni şi viol în grup (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Românii, cu vârste cuprinse între 16 şi 37 de ani, sunt acuzaţi de agresarea a cinci persoane fără adăpost în Parcul Tormarancia (Roma). În plus, se pare că au violat o femeie poloneză în vârstă de 54 de ani.

Românii sunt acuzaţi de agresiune, tâlhărie şi viol în grup.

Autorităţile suspectează că acelaşi grup este responsabil de agresiuni similare comise pe 25 martie împotriva a doi turişti.

Cinci dintre cei români au fost transferaţi la închisoarea Regina Coeli, urmând să fie interogaţi. Adolescentul de 16 ani a fost mutat într-un centru special pentru detenţia minorilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici