Scandalul Rubygate: Silvio Berlusconi, prezent la o audiere în procesul în care este acuzat de relaţii sexuale cu o minoră

Fostul premier italian Silvio Berlusconi s-a prezentat vineri, spre surprinderea generală, la Tribunalul din Milano (nord), la o audiere în procesul "Ruby", în care este acuzat de întreţinere de relaţii sexuale contracost cu o minoră.

121 afișări
Imaginea articolului Scandalul Rubygate: Silvio Berlusconi, prezent la o audiere în procesul în care este acuzat de relaţii sexuale cu o minoră

Silvio Berlusconi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Audierea de vineri urma să fie consacrată, de asemenea, audierii unor martori, după ce unele tinere au declarat că au participat la petrecerile organizate la reşedinţa sa din Milano.

La termenul anterior, luni, o tânără marocană, fotomodel, chemată să depună mărturie la Milano, a oferit câteva detalii "picante" despre petrecerile bunga-bunga, numele sub care sunt cunoscute petrecerile organizate în reşedinţele lui Il Cavaliere.

Fostul preşedinte al Consiliului italian de Miniştri este acuzat, în cadrul scandalului "Rubygate", că a plătit-o în aproximativ zece rânduri pentru prestaţii sexuale pe tânăra marocană Karima El Mahroug, alias "Ruby", între februarie şi mai 2010, pe când aceasta era minoră, o infracţiune pedepsită în Italia cu trei ani de închisoare. Însă amândoi neagă că ar fi întreţinut relaţii sexuale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici