Schimb de focuri la Los Angeles între poliţie şi un fost ofiţer suspectat de triplă omucidere - VIDEO, FOTO

Schimburi de focuri au avut loc marţi în regiunea Los Angeles (vestul Statelor Unite) între poliţie şi un fost ofiţer suspectat că a ucis trei persoane, aflat de şase zile în centrul unei urmăriri generale, conform informaţiilor transmise de presă.

722 afișări
Imaginea articolului Schimb de focuri la Los Angeles între poliţie şi un fost ofiţer suspectat de triplă omucidere - VIDEO, FOTO

Schimb de focuri la Los Angeles între poliţie şi un fost ofiţer suspectat de triplă omucidere (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Christopher Dorner, în vârstă de 33 de ani, ar fi încercat să intre prin efracţie într-o casă din Big Bear, o staţiune de ski aflată la două ore de Los Angeles, declanşând răspunsul imediat al poliţiei, care căuta activ suspectul în această regiune încă de joi, conform publicaţiei Los Angeles Times.

Cel puţin un poliţist a fost rănit în schimbul de focuri, conform postului NBC4. în timp ce CNN afirmă că poliţia se află în urmărirea suspectului aflat într-o maşină.

Maşina arsă a lui Dorner a fost găsită în munţi, în apropiere de staţiunea de ski, pornind o vastă vânătoare de oameni în regiune.

Şeriful comitetului Riverside a confirmat că Dorner ar putea fi implicat într-un jaf în care un cuplu a fost legat de un bărbat care a fugit apoi cu maşina lor. Însă şeriful nu a putut confirma că este vorba de fostul poliţist.

Christopher Dorner, militar în rezervă şi fost ofiţer al poliţiei din Los Angeles (LAPD) este suspectat că a pornit într-o răzbunare criminală împotriva LAPD, după concedierea sa din forţele de ordine în 2008.

Acesta a publicat un manifest pe Internet în care ameninţa direct LAPD şi mai mulţi membri ai acesteia, provocând plasarea sub protecţie a aproximativ 50 de persoane.

Acesta a fost inculpat luni pentru uciderea unui poliţist şi trei tentative de omor pentru că a tras asupra altor trei ofiţeri.

El este de asemenea suspectat că a ucis un cuplu la 3 februarie, printre care şi fiica unui poliţist pe care îl considera responsabil de concedierea sa din LAPD pentru declaraţii false la adresa unui superior.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici