Semne rele pentru Prigojin. Televiziunea rusă a difuzat un clip cu Putin spunând că este capabil să ierte multe lucruri, dar nu şi "trădarea"

Televiziunea din Rusia a abordat astăzi în direct rebeliune Wagner lucru ce a evitat să îl facă ieri. Modul în care principalul aparat al propagandei lui Putin a abordat problema poate fi un prim semnal al modului în care liderul rus va răspunde la cea ce a fost cea mare provocarea la adresa regimului său.

2962 afișări
Imaginea articolului Semne rele pentru Prigojin. Televiziunea rusă a difuzat un clip cu Putin spunând că este capabil să ierte multe lucruri, dar nu şi "trădarea"

Semne rele pentru Prigojin. Televiziunea rusă a difuzat un clip cu Putin spunând că este capabil să ierte multe lucruri, dar nu şi "trădarea"

Dmitri Kiselyov, în programul său de la televiziunea de stat rusă, a afirmat că rezolvarea rapidă a revoltei Grupului Wagner arată că Rusia este o naţiune unită.

Domnul Kiselyov a difuzat potrivit BBC Monitoring, de asemenea, un clip de arhivă cu Vladimir Putin spunând că este capabil să ierte multe lucruri, dar nu şi "trădarea".

"Aceasta este o campanie aventurieră criminală. Este echivalentă cu o revoltă armată. Aceasta este trădare. Rusia se va apăra", spunea ieri preşedintele rus în condamnarea acţiunii lui Prigojin.

Există speculaţii considerabile cu privire la modul în care va reacţiona Putin la revoltă.

Secretarul de stat american Antony Blinken a declarat că ar putea dura săptămâni sau luni pentru a vedea răspunsul complet a lui Putin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici