Soarta Marii Britanii şi a Uniunii Europene stă în votul britanicilor indecişi. Pe măsură ce referendumulul se apropie, atitudinea pare să se cristalizeze

Opinia publică britanică este încă mult prea divizată pentru a spune cu certitudinedirecţia în care se îndreaptă ţara înaintea referendumului din 23 iunie. Separe că decizia stă în mâinile celor indecişi dacă vor rămânerea sau ieşirea Marii Britanii din UE, scrie Bloomberg.

6069 afișări
Imaginea articolului Soarta Marii Britanii şi a Uniunii Europene stă în votul britanicilor indecişi. Pe măsură ce referendumulul se apropie, atitudinea pare să se cristalizeze

Soarta Marii Britanii şi a Uniunii Europene stă în votul britanicilor indecişi

Un studiu online realizat de Pinium pentru ziarul britanic The Observer a arătat că 44% dintre britanici susţin rămânerea regatului în spaţiul comunitar, în timp ce 42% vor ieşirea din UE.

Un alt studiu, realizat deYouGov, publicat în Sunday Times, arată că 43% dintre britanici doresc ieşirea din UE şi numai 42% doresc rămânerea.

Pe măsură ce termenul referendumului se apropie, atitudinea votanţilor pare să se cristalizeze.

Totuşi, având în vedere cât de aproape sunt în sondaje cele două tabere, soarta Marii Britanii stă în mâinile celor câteva procente care sunt încă indecişi.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici