Soţia şefului diplomaţiei americane John Kerry a fost spitalizată de urgenţă

Teresa Heinz Kerry, soţia şefului diplomaţiei americane John Kerry, s-a îmbolnăvit brusc şi a fost spitalizată de urgenţă duminică, a declarat un apropiat al secretarului de Stat.

208 afișări
Imaginea articolului Soţia şefului diplomaţiei americane John Kerry a fost spitalizată de urgenţă

Teresa Heinz Kerry şi John Kerry (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Însoţită de soţul său, Heinz Kerry a fost transportată la un spital din Nantucket pentru examinări medicale, potrivit sursei citate.

Kerry, în vârstă de 69 de ani, a sărbătorit în familie ziua de 4 iulie, Ziua Independenţei Statelor Unite, în casa cuplului din Nantucket Island, în statul Massachusetts, acesta fiind primul concediu de la nominalizarea sa la conducerea diplomaţiei americane, în februarie.

Teresa Heinz Kerry, în vârstă de 74 de ani, este născută din părinţi portughezi în fosta colonie portugheză Mozambic, în estul Africii. Ea este văduva moştenitorului bogatei familii Heinz. În 2009, ea a dezvăluit că este bolnavă de cancer la sân.

John şi Teresa Heinz Kerry sunt căsătoriţi de 18 ani, amândoi fiind la a doua căsătorie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici