Stare de urgenţă la Marea Roşie: Cel puţin 11 persoane au murit în urma inundaţiilor grave din Iordania

Cel puţin 11 persoane au decedat în urma inundaţiilor provocate de ploile torenţiale care au afectat Iordania, la două săptămâni după o tragedie similară, au anunţat autorităţile, informează site-ul postului Al Jazeera.

1439 afișări
Imaginea articolului Stare de urgenţă la Marea Roşie: Cel puţin 11 persoane au murit în urma inundaţiilor grave din Iordania

Cel puţin patru persoane au murit în urma inundaţiilor grave din Iordania

Bilanţul anterior era de patru morţi, iar puţin cinci persoane erau considerate dispărute, după ce maşina în care se aflau a fost luată de ape în regiunea Madaba, situată la sud-vest de capitala ţării.

Autostrada care leagă capitala Amman de sudul ţării a fost închisă.

Peste 3.700 de turişti au fost evacuaţi vineri din zona oraşului antic Petra.

Ploile torenţiale au început vineri după-amiază. Autorităţile au declarat stare de urgenţă în zona portului Aqaba de la Marea Roşie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici