Statele Unite nu pot confirma sau infirma moartea lui Abu Bakr al-Baghdadi, liderul reţelei teroriste Stat Islamic

Statele Unite nu pot confirma, nici infirma moartea lui Abu Bakr al-Baghdadi, liderul reţelei teroriste Stat Islamic, anunţă James Mattis, secretarul american al Apărării, citat de site-ul agenţiei Reuters.

319 afișări
Imaginea articolului Statele Unite nu pot confirma sau infirma moartea lui Abu Bakr al-Baghdadi, liderul reţelei teroriste Stat Islamic

Statele Unite nu pot confirma sau infirma moartea lui Abu Bakr al-Baghdadi

Militanţi Stat Islamic şi organizaţia Observator Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO) au anunţat moartea lui Abu Bakr al-Baghdadi, după ce Moscova a semnalat că liderul Stat Islamic probabil a fost ucis într-un raid aerian rus efectuat în Siria. Irakul şi serviciile secrete occidentale nu au putut confirma informaţia.

"Dacă am şti, am spune. În acest moment, nu pot confirma sau nega. Poziţia noastră este că (Abu Bakr al-Baghdadi -n.red.) este în viaţă până când se va demonstra contrariul, iar, în momentul de faţă, nu putem confirma contrariul"", a declarat James Mattis.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici