SUA salută eforturile Chinei şi Rusiei în sensul reducerii tensiunilor cu regimul de la Phenian

Casa Albă a salutat, luni, eforturile Chinei şi Rusiei în sensul reducerii tensiunilor în dosarul nord-coreean.

226 afișări
Imaginea articolului SUA salută eforturile Chinei şi Rusiei în sensul reducerii tensiunilor cu regimul de la Phenian

SUA salută eforturile Chinei şi Rusiei în sensul reducerii tensiunilor cu regimul de la Phenian (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Salutăm eforturile întreprinse de Beijing şi Moscova pentru a încuraja Phenianul să se abţină de la declaraţii şi ameninţări", a declarat purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei americane, Jay Carney.

"Continuăm să colaborăm cu partenerii ruşi, chinezi şi din alte ţări pentru a obţine respectarea de către Coreea de Nord a obligaţiilor internaţionale", a spus Carney.

Regimul de la Phenian a multiplicat în ultimele săptămâni ameninţările şi declaraţiile beligerante la adresa Coreei de Sud şi Statelor Unite.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici