SUA speră ca discuţiile cu reprezentanţii Coreei de Nord să fie reluate în câteva săptămâni

Secretarul de Stat american Mike Pompeo a delarat că speră ca discuţiile purtate la nivel de grup cu reprezentanţii nord-coreeni să reînceapă în câteva săptămâni, relatează site-ul agenţiei Dpa.

294 afișări
Imaginea articolului SUA speră ca discuţiile cu reprezentanţii Coreei de Nord să fie reluate în câteva săptămâni

Mike Pompeo speră ca discuţiile cu reprezentanţii nord-coreeni să fie reluate în câteva săptămâni

"Plănuim discuţii în următoarele săptămâni", a declarat Pompeo.

Coreea de Nord a lansat marţi dimineaţă două proiectile despre care se crede că erau rachete balistice cu rază scurtă de acţiune, au anunţat autorităţile militare de la Seul. Proiectilele, care au fost lansate marţi dimineaţă din provincia Hwanghae de Sud, aflată în sud-vestul Coreei de Nord, au zburat pe o distanţă de aproximativ 450 de kilometri înainte de a se prăbuşi în Marea de Est (Marea Japoniei, n.red.), a anunţat Statul Major Interarme al forţelor armate sud-coreene.

Mark Esper, secretarul american al Apărării, a declarat că rachetele lansate marţi dimineaţă de regimul nord-coreean erau cu rază scurtă de acţiune, iar Statele Unite nu vor "reacţiona în mod exagerat".

Taguri:
sua,
coreea de nord,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici