Surpriza neplăcută de care a avut parte ultimul producător de tacâmuri din SUA când a fost invitat la petrecerea „Made in America”, organizată de Trump la Casa Albă

Matt Roberts, preşedintele Sherrill Manufacturing, ultimul producător de tacâmuri din SUA, a fost invitat la o petrecere „Made in America” găzduită de preşedintele Donald Trump la Casa Albă.

4784 afișări
Imaginea articolului Surpriza neplăcută de care a avut parte ultimul producător de tacâmuri din SUA când a fost invitat la petrecerea „Made in America”, organizată de Trump la Casa Albă

Surpriza neplăcută de care a avut parte ultimul producător de tacâmuri din SUA când a fost invitat la petrecerea „Made In America” organizată de Trump la Casa Albă

La eveniment, Roberts a descoperit că tacâmurile folosite la Casa Albă sunt fabricate în China, de o companie americană, numită Oneida, transmite publicaţia The Week.

Înainte, Oneida producea aceste obiecte în SUA, dar a mutat producţia în Asia, unde costurile cu forţa de muncă sunt mult mai reduse. Este interesant faptul că Sherrill produce tacâmuri în una dintre fostele fabrici din SUA ale Oneida.

Preşedintele i-a promis lui Roberts, în luna noiembrie a anului trecut, că va înlocui tacâmurile de la Casa Albă cu unele „Made in America”, produse de Sherrill Manufacturing. Până acum, Trump nu a făcut acest lucru.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici