Surse: Ministrul agriculturii din Ucraina este suspect într-un caz de corupţie

  • Ministrul Agriculturii din Ucraina este suspect într-un caz de corupţie.
  • Informaţia este prezentată de presa ucraineană, citată de Sky News.
  • Se pare că prejudiciul în dosar este de aproape şase milioane de lire sterline.
211 afișări
Imaginea articolului Surse: Ministrul agriculturii din Ucraina este suspect într-un caz de corupţie

Surse: Ministrul agriculturii din Ucraina este suspect într-un caz de corupţie

Agenţia anticorupţie a Ucrainei îl tratează pe ministrul agriculturii Mykola Solsky drept suspect într-o investigaţie privind achiziţionarea ilegală de terenuri deţinute de stat în valoare de 291 milioane de grivne (5,9 milioane de lire sterline), anunţă presa ucraineană.

Solsky a supravegheat industria cerealelor de la numirea sa în martie 2022.

Biroul Naţional Anticorupţie al Ucrainei a anunţat că a descoperit o schemă condusă de un ministru în funcţie. Solsky nu a fost numit, însă se spune că suspectul a fost preşedinte al comisiei parlamentare agrare. Solsky a deţinut funcţia înainte de a deveni ministru al agriculturii.

Dacă informaţia va fi confirmată în mod oficial, Solsky va fi primul ministru cunoscut din regimul lui Volodimir Zelenski care este suspect într-un caz de corupţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici