Tancurile americane Abrams pentru antrenarea forţelor ucrainene au ajuns în Germania

Tancurile americane Abrams, necesare pentru antrenarea forţelor ucrainene, au ajuns în Germania cu puţin înainte de termen, potrivit Sky News.

3857 afișări
Imaginea articolului Tancurile americane Abrams pentru antrenarea forţelor ucrainene au ajuns în Germania

Tancurile americane Abrams pentru antrenarea forţelor ucrainene au ajuns în Germania

Tancurile sunt transportate la baza militară Grafenwoehr, unde instruirea va începe peste două, trei săptămâni, au declarat oficialii americani.

Secretarul american al apărării, Lloyd Austin, a declarat subcomisiei pentru apărare a Senatului că SUA au mutat „un număr de tancuri”, astfel încât ucrainenii să poată începe să se antreneze pe ele.

Până la finalizarea antrenamentelor, care ar urma să dureze aproximativ 10 săptămâni, tancurile Abrams construite pentru forţele ucrainene vor fi pregătite, a precizat Austin.

Este vorba despre 31 de tancuri M1A1 Abrams care au ajuns în Germania înainte de termenul stabilit luna trecută de liderii militari.

Tancurile pe care SUA le construieşte pentru Ucraina vor fi livrate până la începutul toamnei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici