TORTURAT la locul de muncă: Un migrant a murit după ce a fost legat de mâini şi de picioare şi bătut cu sălbăticie de şef - FOTO

O înregistrare video cu un tânăr care este legat de mâini şi de picioare şi este bătut de şeful său, apoi aruncat în stradă, a şocat întreaga lume.

5094 afișări
Imaginea articolului TORTURAT la locul de muncă: Un migrant a murit după ce a fost legat de mâini şi de picioare şi bătut cu sălbăticie de şef - FOTO

Un migrant a murit după ce a fost bătut cu sălbăticie de şef (Imagine: Arhiva Mediafax foto/ Octav Ganea)

Potrivit Daily Mail, incidentul s-a întâmplat într-o fabrică din Amritsar, oraş situat în nordul Indiei. Un muncitor -  Ram Singh, acuzat de furt, a fost bătut  cu bâta, zeci de minute, până n-a mai dat niciun semn de viaţă. În timp ce şeful aplica loviturile care i-au adus omului moartea, mai multe persoane priveau şi râdeau, fără să aibă nicio intenţie să intervină.
 
Versiunea nemodificată a înregistrării video are o durată de 34 de minute, dar imaginile sunt prea traumatizante pentru a putea fi publicate.

 

Identitatea persoanei care a făcut înregistrarea nu este cunoscută, dar se specifică faptul că în imagini este vorba despre o pedeapsă pe care patronul i-o dă unui muncitor care l-a furat.

Soţia bărbatului ucis a povestit că soţul său a fost răpit şi bătut chiar din propria lor casă:  "Joi, mai mulţi oameni au venit acasă la noi, în satul Khankot, l-au luat şi l-au băgat cu forţa într-o maşină. L-au bătut fără milă şi apoi l-au aruncat în stradă.

Cu toate că în nordul Indiei drepturile omului nu sunt respectate, din disperare, mulţi migranţi merg să muncească în această zonă, precizază The Times din India.

Poliţia locală a confirmat decesul muncitorului şi a anunţat că trei suspecţi sunt cercetaţi în acest caz, dar aceştia nu au fost găsiţi încă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici