Tragedie fără limite: Miliardarul acţionar la ASOS şi-a pierdut trei din cei patru copii în atacurile din Sri Lanka | FOTO

Trei dintre cei patru copii ai miliardarului danez Anders Holch Povlsen au murit în atacurile cu bombă din Sri Lanka, informează BBC.

13215 afișări
Imaginea articolului Tragedie fără limite: Miliardarul acţionar la ASOS şi-a pierdut trei din cei patru copii în atacurile din Sri Lanka | FOTO

Tragedie fără limite: Un miliardar danez şi-a perdut trei din cei patru copii în atacurile din Sri Lanka

„Din păcate, putem confirma rapoartele”, a spus un purtător de cuvânt al Bestseller, într-un e-mail. „Dorim să respectăm intimitatea familiei şi, prin urmare, nu avem alte comentarii.” Familia se afla în vizită în Sri Lanka cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Numele copiilor nu au fost făcute publice.

Anders Holch Povlsen deţine lanţul internaţional de îmbrăcăminte Bestseller, fiind, de asemenea, cel mai mare acţionar unic al companiei de retail online de îmbrăcăminte şi cosmetice Asos. Holch Povlsen are un portofoliu vast de proprietăţi în Scoţia, unde deţine inclusiv Castelul Aldourie, achiziţionate prin compania sa Wildland, care se descrie ca fiind un proiect de conservare peisagistică.

(Imagine: fodevarewatch.dk)

Numărul morţilor în urma atacurilor din Sri Lanka a ajuns la 290, în urma unei serii de explozii ce au avut loc la biserici şi hoteluri de lux duminică. Poliţia a arestat 24 de persoane, dar niciuna dintre acestea nu şi-a asumat responsabilitatea pentru atacuri.

Marea majoritate a celor ucişi sunt consideraţi cetăţeni din Sri Lanka, inclusiv mulţi creştini care au murit în timpul slujbei de Paşte. Autorităţile estimează un număr de 36 de cetăţeni străini printre persoanele decedate, cele mai multe fiind încă neidentificate.

Cetăţenii străini care au murit în urma atacurilor includ: cel puţin cinci cetăţeni britanici (dintre care doi deţinători şi de cetăţenie americană), trei cetăţeni danezi, doi ingineri din Turcia, doi cetăţeni chinezi, doi australieni, o persoană din Olanda şi o persoană din Japonia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici