Trei cetăţeni elveţieni, acuzaţi de spionaj în Germania

Parchetul federal din Germania a iniţiat o investigaţie pentru spionaj vizând trei cetăţeni elveţieni, afirmă surse citate de publicaţiile Süddeutsche Zeitung şi Le Figaro.

338 afișări
Imaginea articolului Trei cetăţeni elveţieni, acuzaţi de spionaj în Germania

Trei cetăţeni elveţieni, acuzaţi de spionaj în Germania

Investigaţia are legătură cu arestarea în luna mai a lui Daniel M., un elveţian în vârstă de 54 de ani acuzat de spionaj financiar.

Bărbatul ar fi oferit informaţii despre conturi din Elveţia ale unor cetăţeni germani.

Cei trei noi suspecţi sunt acuzaţi că ar fi agenţi ai Serviciului de informaţii al Confederaţiei Elveţiene.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici