Trei răniţi în stare critică, în urma unei explozii la o sondă de gaze din SUA

Patru persoane au fost rănite, dintre care trei se află în stare critică, în urma unei deflagraţii care a avut loc la o sondă de gaze aflată în apropiere de localitatea Wagoner, în estul statului american Oklahoma, au declarat autorităţile, potrivit The Associated Press.

171 afișări
Imaginea articolului Trei răniţi în stare critică, în urma unei explozii la o sondă de gaze din SUA

Trei răniţi în stare critică, în urma unei explozii la o sondă de gaze din SUA

Heath Underwood, directorul serviciului de urgenţă din comitatul Wagoner, a declarat că explozia s-a produs în cursul nopţii de joi spre vineri în timp ce mai mulţi muncitori încercau să repare o conductă de gaze în apropiere de Wagoner, la aproximativ 200 de kilometri nord-est de Oklahoma City.

Oficialul a declarat că trei răniţi sunt în stare critică, doi fiind transportaţi la spital cu un elicopter.

Underwood a mai comunicat că echipajele de intervenţii au întrerupt alimentarea cu gaze şi au lăsat flăcările să se stingă, reuşind să prevină izbucnirea unui incendiu de vegetaţie.

Potrivit site-ului de ştiri Tulsa World, conducta fusese avariată de un camion.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici