Trei sferturi dintre britanici ar dori să emigreze

Trei sferturi dintre britanici ar dori să emigreze, destinaţia preferată fiind Australia, arată un studiu citat de ediţia online a publicaţiei Daily Mail.

13 afișări
Imaginea articolului Trei sferturi dintre britanici ar dori să emigreze

Trei sferturi dintre britanici ar dori să emigreze (Imagine din arhiva Mediafax Foto/Octav Ganea)

Un sfert dintre britanicii intervievaţi denunţă lipsa perspectivelor de găsire a unui loc de muncă, iar nouă la sută doresc să îşi schimbe stilul de viaţă.

Sondajul, realizat de institutul Currency UK pe un eşantion reprezentativ de 1.029 de persoane, arată că o treime dintre britanici ar dori să se mute în Australia.

"Mulţi britanici sunt îngrijoraţi din cauza riscului unui parlament blocat, după alegerile parlamentare. În plus, se tem că impozitele vor creşte în următorii patru ani, că nivelul bugetului va scădea şi inflaţia va creşte. Oamenii sunt preocupaţi în legătură cu situaţia economică şi de aceea încearcă să plece", explică Adrian Jacob, reprezentantul Currency UK.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici