Trenuri anulate în Grecia, din cauza grevei transporturilor

Mai multe trenuri au fost anulate temporar în Grecia, printre care şi trenul Bucureşti - Thessaloniki ce va circula numai până la Sofia, din cauza grevei din sectorul transporturilor, informează Sofia News Agency.

27 afișări
Imaginea articolului Trenuri anulate în Grecia, din cauza grevei transporturilor

Trenuri anulate în Grecia, din cauza grevei transporturilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, trenurile internaţionale pe rute Bulgaria - Grecia vor fi anulate, în 14 septembrie, din cauza unei greve de 24 de ore a transportatorilor.

Trenul Bucureşti - Thessaloniki va circula numai până în Sofia, de unde pasagerii care vor să meargă la Kulata vor fi transferaţi pe un alt tren, în două vagoane de clasa a doua.

De asemenea, două trenuri de dimineaţă şi două trenuri de după-amiază, pe ruta Sofia - Thessaloniki, vor fi anulate marţi.

Compania de căi ferate a Bulgariei, BDZ, a anunţat că va returna pasagerilor banii pentru biletele deja cumpărate.

În ultimele luni, trenurile Sofia - Thessaloniki au suferit modificări de orar, din cauza numeroaselor greve din Grecia.

În 2010, au avut loc greve în perioadele 8-9 septembrie, în 8 iulie, în 29 iunie, 19 mai, 3 mai şi 10 martie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici