Trump nu mai vrea să stea în spital. Le-a spus consilierilor că s-a plictisit şi este sătul să mai urmărească comentariile care se fac pe seama bolii sale. UPDATE: Rafală de postări pe Twitter a Preşedintelui SUA

  • Donald Trump le-a spus consilierilor săi că se plictiseşte în spital.
  • El doreşte să se întoarcă la Casa Albă încă de astăzi.
  • Unii consilieri consideră posibila revenire la Casa Albă o „decizie politică” cu doar o lună înainte de alegeri.
  • UPDATE: Rafală de postări pe Twitter a Preşedintelui SUA
641 afișări
Imaginea articolului Trump nu mai vrea să stea în spital. Le-a spus consilierilor că s-a plictisit şi este sătul să mai urmărească comentariile care se fac pe seama bolii sale. UPDATE: Rafală de postări pe Twitter a Preşedintelui SUA

Profimedia

UPDATE: Rafală de postări pe Twitter a Preşedintelui SUA
 
Donald Trump a postat de peste 15 ori pe Twitter în ultima oră. Postările sunt în mare parte îndemnuri la vot însoţite de "realizările lui Trump din primul mandat". 
 
Printre postări găsim: 
  • FIGHT THE CORRUPT FAKE NEWS MEDIA. VOTE!
  • LAW & ORDER. VOTE!
  • BIGGEST TAX CUT EVER, AND ANOTHER ONE COMING. VOTE!
Donald Trump se ”plictiseşte” în spitalul Walter Reed şi „oboseşte” să urmărească toate ştirile legate de infectarea cu SARS-CoV-2, spun consilierii săi, relatează Daiy Mail.
 
Preşedintele le-a spus acestora că doreşte să se întoarcă la Casa Albă încă de azi, după ce medicii au precizat ca există posibilitatea ca preşedintele să fie externat luni.
 
Dar, potrivit Washington Post, unii consilieri consideră posibila revenire la Casa Albă o „decizie politică” cu doar o lună înainte de alegeri.
 
Aceştia sunt, de asemenea, îngrijoraţi de faptul că o externare timpurie ar putea duce la o recidivă, iar Trump ar fi nevoit să se întoarcă la spital.
 
Doi oameni apropiaţi lui Trump au declarat pentru New York Times că preşedintele „doreşte” să fie externat.
 
Trump este „exasperat” de comentariile cu privire la boala sa şi de speculaţiile referitoare la transferul de competenţe vicepreşedintelui Mike Pence, au spus asistenţii.
 
Unii asistenţi se tem că Trump va pune presiune pe medicii pentru a-l externa, păcălindu-i cu privire la starea sa.
 
Echipa medicală a lui Trump a declarat duminică că starea preşedintelui ”a continuat să se îmbunătăţească,” la două zile după ce a fost transportat cu elicopeterul la spital.  
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici