Tulpina Omicron. Germania confirmă trei cazuri de infectare cu noua variantă

  • Trei cazuri confirmate de infectare cu tulpina Omicron în Germania.
  • Autorităţile au făcut anunţul duminică.
  • Cel de-a treilea caz de infectare cu Omicron este în Hesse.
5193 afișări
Imaginea articolului Tulpina Omicron. Germania confirmă trei cazuri de infectare cu noua variantă
„Secvenţierea a confirmat suspiciunea despre care am vorbit public ieri dimineaţa”, spune Kai Klose, oficial pe probleme sociale în Hesse, conform Reuters.
 
Sâmbătă, autorităţile din Sănătate au declarat public că este posibil ca un pasager care a revenit din din Africa de Sud, în Hesse, pe aerportul din Frankfurt, să fie infectat cu noua tulpină. 
 
Tot sâmbătă, au fost detectate două cazuri de infectare cu Omicron În Bavaria. 
 
Prin urmare, Germania impune o serie de restricţii: doar cetăţenii germani pot călători spre Germania din Africa de Sud, iar toţi călătorii, inclusiv cei vaccinaţi, trebuie să stea în carantină 14 zile. 
 
Tot duminică, autorităţile din Olanda confirmă temerile pe care le aveau sâmbătă seara. 13 persoane care au sosit în Amsterdam sunt infectaţi cu noua variantă de coronavirus.
 
Totodată, varianta Omicron a ajuns şi în Italia, a anunţat sâmbătă seara Institutul Superior de Sănătate, din subordinea guvernului. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici