Ucraina afirmă că Rusia loveşte instalaţii industriale din Krivoi Rog

Rachete ruseşti au lovit două instalaţii industriale din oraşul ucrainean Krivoi Rog, joi dimineaţă, a anunţat primarul oraşului Oleksandr Vilkul, un atac cu drone fiind raportat şi în Odesa, transmite Reuters.

372 afișări
Imaginea articolului Ucraina afirmă că Rusia loveşte instalaţii industriale din Krivoi Rog

Ucraina afirmă că Rusia loveşte instalaţii industriale din Krivoi Rog

Primarul susţine că trei rachete au lovit două întreprinderi „care nu au nicio legătură cu armata”, rănind un bărbat de 38 de ani. O maşină a fost avariată cu resturi de rachete doborâte de apărarea aeriană.

„Distrugerile sunt semnificative”, a scris Vilkul pe Telegram.

În oraşul portuar Odesa din sudul ţării, autorităţile au transmis că apărarea aeriană a doborât joi toate cele 18 drone ruseşti care s-au apropiat de regiune.

Autorităţile din Crimeea, controlată de Rusia, au raportat, de asemenea, un atac cu drone, spunând că au doborât 9 drone ucrainene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rusia,
ucraina,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici