Ucrainenii anunţă că 250 de militari ruşi au fost ucişi în 24 de ore

250 de militari ruşi au fost ucişi în 24 de ore, afirmă reprezentanţii Ministerului Apărării din Ucraina. Tot în ultimele 24 de ore, în război au fost distruse şase tancuri şi 37 de vehicule ruseşti.

892 afișări
Imaginea articolului Ucrainenii anunţă că 250 de militari ruşi au fost ucişi în 24 de ore

Ucrainenii anunţă că 250 de militari ruşi au fost ucişi în 24 de ore

Autorităţile din Ucraina susţin că cel puţin 250 de soldaţi ruşi au fost ucişi în conflict în ultimele 24 de ore, ridicând numărul total al pierderilor estimate la 32.750.

Ucrainenii mai anunţă că Rusia are pierderi din ce în ce mai mari la capitolul vehicule şi echipamente militare. De la începutul războiului, au fost distruse 1.440 de tancuri, 213 avioane, 179 de elicoptere, 3.528 de maşini, 722 de sisteme de artilerie şi 13 nave, potrivit Ministerului Apărării din Ucraina.

Forţele armate ucrainene publică în fiecare zi o estimare a pierderilor ruseşti. Totuşi, aceste cifre sunt în mod constant mai mari decât cele publicate de Moscova şi de agenţiile occidentale. De asemenea, cifrele nu pot fi verificate din surse independente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici