Ucrainenii au distrus două baze ruseşti de la Melitopol

Forţele armate ucrainene au distrus două baze militare ale ruşilor din Melitopol.

1779 afișări
Imaginea articolului Ucrainenii au distrus două baze ruseşti de la Melitopol

La Melitopol, Forţele Armate ucrainene au lovit două obiecte ale ruşilor, pe care le-au folosit ca baze militare.

Exploziile au izbucnit în părţile de nord şi de vest ale oraşului ocupat temporar de invadatorii ruşi, transmite United24Media. 

Luptător ucrainean, folosind un model de mitralieră 

Recent, transportoare blindate ruseşti BTR-50, adoptate pentru prima dată în serviciu în 1954, au fost depistate în Ucraina, transmit serviciile britanice de informaţii. 

De asemenea, Ministerul Apărării al Marii Britanii a raportat că armata rusă, din cauza pierderii unei cantităţi semnificative de vehicule  blindate de către Ucraina, este nevoită să folosească tancuri de luptă învechite T-62 de 60 de ani.

„Există posibilitatea ca unităţile Armatei 1 de tancuri de gardă (probabil formaţia principală de tancuri a armatei ruse) să folosească T-62 pentru a compensa pierderile anterioare”, se arată în raportul de informaţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici