Un avion charter britanic cu peste 300 de persoane la botrd a aterizat de urgenţă în Rusia

Un avion al companiei charter britanice Thompson Airways având la bord 302 pasageri şi care zbura pe ruta Phuket - Helsinki a efectuat o aterizare de urgenţă, luni seara, pe aeroportul din Samara, în regiunea rusă Volga, din cauza unei probleme tehnice, informează presa rusă.

207 afișări
Imaginea articolului Un avion charter britanic cu peste 300 de persoane la botrd a aterizat de urgenţă în Rusia

Un avion charter britanic cu peste 300 de persoane la botrd a aterizat de urgenţă în Rusia

Avionul de tip Boeing 767-300, având la bord şi şapte membri ai echipajului, "a fost nevoit să efectueze o aterizare de urgenţă la Samara din cauza unei defecţiuni", a declarat un controlor de trafic aerian rus.

Conform unei surse aeroportuare locale, problema ar fi fost la sistemul de ungere al motorului.

Pasagerii sunt pe aeroportul din Samara, oraş situat la aproximativ 1.000 de kilometri est de Moscova.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici