Un bărbat a mâncat pizza gratis timp de mai multe luni, iar acum riscă să fie arestat. Câţi ani ar putea sta în închisoare

Un bărbat din Noua Zeelandă a fost acuzat că a accesat un site de mâncare de unde şi-a comandat pizza şi alte alimente şi băuturi, timp de câteva luni, dar fără să plătească.

4340 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a mâncat pizza gratis timp de mai multe luni, iar acum riscă să fie arestat. Câţi ani ar putea sta în închisoare

Un bărbat a mâncat pizza gratis timp de o lună, iar acum riscă să fie arestat. Câţi ani ar putea sta în închisoare

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Rotorua, este acuzat de accesarea ilegală a unui site de pizza şi de obţinerea necinstită de alimente şi băuturi în perioada 30 mai - 11 august 2020,  New Zealand Herald.
 
El s-a prezentat în faţa instanţei judecătoreşti, dar nu şi-a motivat în niciun fel fapta sa.
 
Bărbatul a fost arestat preventiv, iar şedinţa va fi reluată pe 12 februarie, când acesta va trebui să apară din nou în faţa instanţei.
 
Pentru o astfel de infracţiune, pedeapsa este până la 7 ani de închisoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici