Un bărbat şi-a dat foc în apropiere de Capitoliul din Washington

Un bărbat şi-a dat foc vineri în apropierea Capitolului din Washington, a raportat poliţia din capitala americană.

228 afișări
Imaginea articolului Un bărbat şi-a dat foc în apropiere de Capitoliul din Washington

Un bărbat şi-a dat foc în apropiere de Capitoliul din Washington (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Se pare că bărbatul şi-a provocat arsuri", a explicat o purtătoare de cuvânt a poliţiei pentru AFP. "Ancheta este încă în curs".

Scena s-a derulat în zona National Mall, celebra zonă de promenadă din inima capitalei americane, nu departe de Capitol, scena unei urmăriri ca s-a încheiat cu moartea unei femei cu o zi înainte.

Când poliţia a ajuns la faţa locului în jurul orei 16:30 (23:30, ora României), bărbatul respira şi era conştient, a precizat poliţia.

Acesta a fost preluat de salvatori cu un elicopter, a precizat un martor, Meghan Van Heertum.

"Cineva era în flăcări", a declarat această turistă în vârstă de 29 de ani. "Am văzut un poliţist alergând spe maşina sa şi revenind cu sticle de apă. Erau şi alţi bărbaţi fără tricou şi am auzit alţi oameni spunând că cineva şi-a dat foc, iar trecătorii au încercat să stingă focul cu tricourile lor".

"Mirosea puternic a carne arsă", a adăugat ea.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici