Un candidat britanic cere oprirea imigraţiei pentru a pune capăt "infracţionalităţii asociate cu românii"

Un candidat UKIP (Partidul Independenţei din Marea Britanie) în circumscripţia Eastleigh, Diane James, a declarat marţi că românii sunt asociaţi cu infracţiunile şi a cerut oprirea temporară a imigraţiei.

307 afișări
Imaginea articolului Un candidat britanic cere oprirea imigraţiei pentru a pune capăt "infracţionalităţii asociate cu românii"

Un candidat britanic cere oprirea imigraţiei pentru a pune capăt "infracţionalităţii asociate cu românii" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Imigraţia este elefantul din cameră pe care celelalte partide vor să îl ignore deoarece sunt profund ataşaţi de imigraţia nerestricţionată", a declarat James, relatează Herald Scotland, în ediţia electronică.

Întrebată ce vrea să spună, ea a explicat: "Deoarece în ultimii câţiva ani, imigranţii s-au stabilit în zone unde există un număr mare de votanţi laburişti".

"La 1 ianuarie 2014, se vor deschide porţile pentru bulgari şi români", a continuat ea.

"Nu vorbim doar de presiunea asupra serviciilor de imigraţie, ci şi, trebuie să spun acest lucru, de infracţionalitatea asociată cu românii. Una dintre problemele cu Jocurile Olimpice de anul trecut a fost aceea că Poliţia Metropolitană a fost nevoită să se confrunte cu bandele româneşti de hoţi de buzunare", a afirmat ea.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici