Un cetăţean japonez suspect de spionaj a fost arestat în Coreea de Nord

Un cetăţean japonez a fost arestat preventiv în Coreea de Nord, afirmă surse citate de cotidianul Asahi Shimbun, informează site-ul agenţiei Reuters.

193 afișări
Imaginea articolului Un cetăţean japonez suspect de spionaj a fost arestat în Coreea de Nord

Un cetăţean japonez suspect de spionaj a fost arestat în Coreea de Nord

Autorităţile nipone încearcă să afle motivele arestării, dar cel mai probabil este vorba de spionaj, au declarat surse guvernamentale de la Tokyo.

Regimul Kim Jong-Un poate folosi acest caz ca element de negociere privind viitoarele relaţii cu Guvernul de la Tokyo.

Japonia cere Coreei de Nord să abandoneze programele de înarmare nuclear şi balistic, precum şi repatrierea persoanelor răpite în anii 1970-1980.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici