Un cutremur cu magnitudinea 6,7 s-a produs în Taiwan

  • Un cutremur de 6,7 s-a produs joi în Taiwan
  • Unele clădiri au suferit daune minore, dar nu au fost raportate victime
  • Traficul feroviar pe linia de mare viteză dintre nordul şi sudul Taiwanului a fost oprit scurt timp
521 afișări
Imaginea articolului Un cutremur cu magnitudinea 6,7 s-a produs în Taiwan

Daune minore la clădiri din Taiwan, după un cutremur de 6,7 grade - PUBLICAT FLUX

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,7 a avut loc, joi, în Taiwan, iar unele clădiri au suferit daine minore, anunţă Guvernul de la Taipei.

Cutremurul de 6,7 magnitudine a avut loc în nordul Taiwanului, la adâncimea de 77 de kilometri, potrivit Biroului seismologic local, citat de agenţia Reuters. Institutul american de geofizică (USGS) a transmis că seismul s-a produs în zona Yilan din Taiwan, având magnitudinea de 6,1 grade.

Seismul s-a simţit puternic în Taiwan şi s-au înregistrat daune minore la unele clădiri, potrivit Guvernului de la Taipei. Nu au fost semnalate victime.

Traficul la metroul din Taipei se desfăşoară normal, iar trenurile de mare viteză care fac legătura între nordul şi sudul Taiwanului au fost oprite scurt timp, potrivit Ministerului Transporturilor din Taipei.

Taiwanul, care are propriul sistem de guvernare dar care face parte oficial din China, este situat pe două plăci tectonice, astfel că seismele sunt frecvente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici