Un ecran uriaş a căzut peste dansatorii aflaţi pe scenă la un concert din Hong Kong

Un ecran uriaş a căzut şi a rănit doi dansatori în faţa fanilor îngroziţi la un concert din Hong Kong al popularei trupe de băieţi Mirror, potrivit BBC.

643 afișări
Imaginea articolului Un ecran uriaş a căzut peste dansatorii aflaţi pe scenă la un concert din Hong Kong

Un ecran uriaş a căzut peste dansatorii aflaţi pe scenă la un concert din Hong Kong

Ecranul video a zdrobit unul dintre artişti înainte de a se răsturna peste ceilalţi, se arată în imaginile filmate din public. Concertul a fost imediat întrerupt, iar managerul trupei a cerut mulţimii să iasă cu calm din arenă.

Poliţia din Hong Kong a confirmat presei locale că doi dansatori au fost spitalizaţi. Reprezentanţii unui spital local au declarat că unul dintre artişti a suferit răni la gât şi se află în stare gravă la terapie intensivă, în timp ce un alt artist este stabil, potrivit South China Morning Post. De asemenea, mai multe femei care au participat la concert au fost tratate pentru şoc.

Trupa de băieţi a susţinut joi seară un concert la Hong Kong Coliseum, în cadrul unei serii de spectacole. Guvernul oraşului a ordonat ca restul turneului să fie suspendat până când vor fi efectuate verificări de siguranţă în celelalte locuri.

„Sunt şocat de acest incident. Îmi exprim compasiunea faţă de cei care au fost răniţi şi sper că se vor recupera curând", a declarat noul lider al oraşului, John Lee.

Şeful executivului din Hong Kong a ordonat agenţiilor oraşului să „investigheze în mod cuprinzător incidentul".

Grupul format în 2018 este extrem de popular în oraş şi în întreaga Asie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici