Un feribot cu peste 100 de persoane la bord a naufragiat în Indonezia

Un feribot care avea peste 100 de persoane la bord a naufragiat, miercuri, în largul insulei indoneziene Sumatra, potrivit unei surse oficiale, relatează AFP.

178 afișări
Imaginea articolului Un feribot cu peste 100 de persoane la bord a naufragiat în Indonezia

Un feribot cu peste 100 de persoane la bord a naufragiat în Indonezia

Vasul KM Bahuga Jaya efectua o cursă între insula Java şi insula Sumatra, când a intrat în coliziune cu o navă cargo, a declarat pentru AFP Bambang Ervan, purtător de cuvânt al Ministerului de Transporturi.

În registrul navei erau înregistraţi 12 pasageri, dar şi 78 de vehicule al căror număr de ocupanţi nu era cunoscut.

"Echipele de intervenţie şi echipajele navelor prezente în zonă au evacuat, pentru moment, 128 de persoane. Nu avem informaţii despre starea lor de sănătate", a afirmat purtătorul de cuvânt, care nu a putut să precizeze dacă s-au înregistrat decese.

Potrivit presei, care citează poliţia locală, cel puţin două persoane şi-ar fi pierdut viaţa şi zece ar fi fost rănite.

Naufragiile sunt frecvente în Indonezia, un arhipelag cu 240 de milioane de locuitori, unde feribotul reprezintă unul dintre principalele mijloace de transport.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici