Un imigrant român a murit din cauza caniculei, în estul Spaniei

Un român şi un spaniol au murit, în provincia spaniolă Valencia, din cauza valului de căldură din ultimele zile, informează site-ul cotidianului spaniol Levante EMV.

157 afișări
Imaginea articolului Un imigrant român a murit din cauza caniculei, în estul Spaniei

Un imigrant român a murit din cauza caniculei, în estul Spaniei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Autorităţile spaniole au transmis vineri că două persoane fără adăpost au murit, cel mai probabil din cauza căldurii, în oraşul Valencia şi în suburbia Xirivella.

N.Ş., un imigrant român în vârstă de 47 de ani, şi un spaniol de 62 de ani au fost găsiţi morţi vineri, după câteva zile de temperaturi de peste 40 de grade Celsius.

Provincia Valencia se confruntă de câteva zile cu temperaturi caniculare, mercurul termometrelor atingând 44,4 grade Celsius. Potrivit meteorologilor, este vorba de cele mai ridicate temperaturi înregistrate în Valencia (estul Spaniei) în ultimii 146 de ani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici