Un individ s-a aruncat în aer în incinta televiziunii de stat din regiunea separatistă Abhazia

Un individ s-a aruncat în aer în incinta televiziunii de stat din regiunea separatistă georgiană Abhazia, au anunţat autorităţile, care însă au evitat să indice că ar fi vorba de un atac terorist, informează The Associated Press online.

759 afișări
Imaginea articolului Un individ s-a aruncat în aer în incinta televiziunii de stat din regiunea separatistă Abhazia

Un individ s-a aruncat în aer în incinta televiziunii de stat din regiunea separatistă Abhazia

Oficialii din cadrul Ministerul de Interne din Abhazia au declarat că bărbatul, care nu a fost încă identificat, a detonat o bombă la intrarea în sediul televiziunii din oraşul Sukhumi.

Raul Khadzhimba, preşedintele republicii separatiste, a declarat că ancheta este în curs de desfăşurare.

În pofida tensiunilor cu Georgia, Abhazia nu a fost până acum scena unor atacuri teroriste.

Abhazia şi-a declarat independenţa faţă de Georgia la începutul anilor 1990, după dezintegrarea Uniunii Sovietice. Independenţa republicii separatiste este recunoscută doar de Rusia şi de câteva alte state, între care cele mai importante fiind Venzuela şi Nicaragua.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici