Un manifestant rănit miercuri la Kiev a decedat la spital, anunţă surse medicale

Un bărbat rănit miercuri în cursul confruntărilor violente dintre manifestanţi şi poliţie, în centrul Kievului, a murit sâmbătă la spital din cauza rănilor, a declarat o sursă medicală pentru AFP.

304 afișări
Imaginea articolului Un manifestant rănit miercuri la Kiev a decedat la spital, anunţă surse medicale

Un manifestant rănit miercuri la Kiev a decedat la spital, anunţă surse medicale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Până în prezent, autorităţile au anunţat două victime, ucise prin împuşcare, iar opoziţia cinci.

"Prezenta mai multe răni, a fost supus mai multor operaţii, dar a murit la spital", a declarat pentru AFP o purtătoare de cuvânt a serviciilor medicale din Kiev.

Partidul naţionalist de opoziţie Svoboda a anunţat că este vorba despre Roman Senyk, în vârstă de 45 de ani, rănit la nivelul plămânilor în cursul unor asalturi efectuate de către poliţie miercuri împotriva manifestanţilor de pe strada Gruşevski, scena unor confruntări violente începând de duminică şi până joi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici