Un român a fost bătut la Dublin de trei bărbaţi care l-au urmărit până în locuinţa sa

Un bărbat a fost arestat şi alţi doi sunt căutaţi de poliţia irlandeză, după ce un român în vârstă de 29 de ani a fost urmărit până în locuinţa sa din Dublin, luni seara, şi "bătut cu sălbăticie", relatează Irish Independent în ediţia electronică de miercuri.

318 afișări

Românul, care locuieşte la Dublin alături de alţi conaţionali, a suferit răni grave la faţă în urma agresiunii şi a fost găsit inconştient de serviciile de urgenţă.

Cazul este investigat de poliţia irlandeză, care a arestat un bărbat în vârstă de 35 de ani şi caută alţi doi suspecţi.

"Acest bărbat a suferit o bătaie extrem de gravă şi este norocos că nu a suferit răni mai grave. El a fost externat din spital relativ repede", a declarat o sursă.

Prietenii românului bătut au declarat că acesta nu vorbeşte limba engleză foarte bine şi ar fi putut fi confundat cu altă persoană. "Dar nu ştim de ce s-a întâmplat acest lucru şi nici el nu ştie", a precizat un prieten al victimei.

După ce agresorii au intrat în locuinţa românului, au furat o sumă de bani şi un telefon mobil.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici