Un român a fost condamnat la 14 ani de închisoare în Italia, pentru o crimă comisă în 2013

Un român a fost găsit vinovat, în Italia, de uciderea unui italian fără adăpost, fiind condamnat la 14 ani de închisoare, informează publicaţia La Nazione, în ediţia online.

105 afișări
Imaginea articolului Un român a fost condamnat la 14 ani de închisoare în Italia, pentru o crimă comisă în 2013

Un român a fost condamnat la 14 ani de închisoare în Italia, pentru o crimă comisă în 2013 (Imagine: Shutterstock)

Paul Cocian, în vârstă de 35 de ani, a fost găsit vinovat de uciderea italianului Massimo Bosco, în vârstă de 45 de ani, în noiembrie 2013, în Parcul Pionta, situat în apropiere de oraşul Arezzo, în regiunea Toscana.

Crima a avut loc în timp ce imigrantul român şi italianul fără adăpost s-au bătut pentru un loc într-un cort, în încercarea de a se adăposti de ploaie. În altercaţie, românul l-a lovit cu o piatră în cap pe italian, provocându-i decesul. În altercaţie este implicată şi o femeie, Maria Marziliano, în vârstă de 46 de ani, care va fi judecată separat.

Justiţia italiană a stabilit că lovitura cauzatoare de moarte a fost aplicată de imigrantul român, care a fost condamnat la 14 ani de închisoare de către Curtea cu Juri din Arezzo.

Procurorii ceruseră 24 de ani de închisoare pentru învinuitul român.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici