Un şofer român beat a provocat un grav accident în Italia, soldat cu moartea unui militar

Un român aflat în stare de ebrietate şi având permisul de conducere suspendat a provocat un grav accident rutier în apropiere de Roma, el lovind cu maşina, cu care circula cu 160 km/h, alte două vehicule, un motociclist murind pe loc.

142 afișări
Imaginea articolului Un şofer român beat a provocat un grav accident în Italia, soldat cu moartea unui militar

Un şofer român beat a provocat un grav accident în Italia, soldat cu moartea unui militar (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Accidentul a avut loc joi seară în localitatea Monterotondo, în apropiere de Roma, informează Corriere della Sera.

Românul în vârstă de 45 de ani avea permisul de conducere suspendat după ce provocase un alt accident, tot în stare de ebrietate.

Joi seara, el s-a urcat din nou la volan, în pofida interdicţiei dispuse de autorităţile italiene. Românul era în stare de ebrietate şi conducea cu aproximativ 160 de km/h. A lovit o altă maşină şi un motociclist în vârstă de 48 de ani, un militar italian aflat în concediu. Motociclistul a murit pe loc în urma impactului.

Românul a fost reţinut şi, ulterior, plasat în arest preventiv, pentru omor din culpă şi conducere în stare de ebrietate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici