Un tânăr a fost ucis în atacul rusesc de la Krivoi Rog. 74 de răniţi, 3 în stare gravă

Un tânăr a fost ucis într-un atac cu rachete ruseşti asupra oraşului Krivoi Rog, a declarat Oleksandr Vilkul, şeful consiliului de apărare din Krivoi Rog, pe Telegram.

325 afișări
Imaginea articolului Un tânăr a fost ucis în atacul rusesc de la Krivoi Rog. 74 de răniţi, 3 în stare gravă

Un tânăr a fost ucis în atacul rusesc de la Krivoi Rog. 74 de răniţi, 3 în stare gravă

Vilkul a precizat că 74 de persoane au fost rănite în urma atacului, 34 dintre acestea fiind internate în spital şi trei în stare gravă, potrivit Kyiv Independent.

Forţele ruse au lansat un atac cu rachete împotriva oraşului Krivoi Rog vineri dimineaţa, vizând o secţie de poliţie.

Guvernatorul regiunii Dnipropetrovsk, Serhii Lysak, a raportat că 62 de clădiri de apartamente, şapte case şi peste 50 de maşini au fost, de asemenea, avariate.

Forţele ruseşti au vizat, de asemenea, oraşul Sumî din nord-estul ţării şi oraşul Zaporojie din sud-estul ţării în dimineaţa zilei de 8 septembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici